25. mai
FORLENGER: Ståle Solbakken skrev ny langtidskontrakt med FCK.
FOTO: LINE RØRBÆK
 
Forlenger med FCK: - Jeg vil ta klubben enda lenger
Ståle Solbakken (51) har skrevet en ny avtale med FC København.

Publisert: 13.mai.2019 15:40
Oppdatert: 13.mai.2019 16:05

Den tidligere HamKam-treneren ble nylig mester med hovedstadslaget for åttende gang. Mandag melder FC København på sin hjemmeside at Solbakken har skrevet en avtale med klubben frem til sommeren 2023.

- Ståles resultater med klubben taler for seg selv. Han er en meget sterk og dyktig sportslig leder som ikke har oppnådd resultater alene, men som har vært sterk delaktig i oppbygningen av en god sportslig struktur og organisasjon, sier styreformann Bo Rygaard til FCK.dk.

Les også: Ber HamKam-spillerne bevare roen.

Solbakken selv er glad for å forlenge samarbeider. Forrige uke fortalte han til HA-sporten at kona Anniken og datteren Ida flytter etter ham til København i sommer. I en årrekke har han bodd uten familien i den danske hovedstaden.

- Jeg har det veldig godt i klubben og trives med en hverdag hvor jeg omgås mye fine folk som jeg setter pris på å jobbe sammen med. Samtidig er klubben i en spennende utvikling i disse dager, og jeg er sulten på å ta FC København enda lenger, sier Solbakken til klubbens hjemmeside. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke