18. jun
 
- Pekka et scoop - for god for 1.divisjon
Vegard Skogheim mener finnen Pekka Lagerblom er et scoop for HamKam.

Publisert: 04.apr.2014 07:22
Oppdatert: 04.apr.2014 07:20

HA-TVs fotballmagasin Corner rangerer 1. divisjon og setter søkelys på HamKam i årets første sending fra Briskeby.Der kommer det fra at Vegard Skogheim mener HamKam har et sterkere lag i år enn det som ble nummer fem i fjor og som seinere røk ut i kvalikkampene mot Ranheim.

Nå sikter HamKam mot opprykk.

Planen er opprykk

- Vi skal kjempe i toppen, fastslår Skogheim, som heller ikke plages av at det i HamKams strategiplan står nedskrevet at laget skal rykke opp i år.
- Det har jeg ingen problemer med, sier Skogheim som selv er inne i sitt siste kontraktsår som HamKam-trener.

Av viktige spillere i fjor er Oddbjørn Lie, Edmir Asani, Anders Nedrebø, Emil Dahle og Vegar Bjerke borte fra HamKam. Inn har Pekka Lagerblom, Christophe Psyché, Magnus Sylling Olsen, Ibrahim Fofanah og Heidar Geir Juliusson. Skogheim er klar på at dette gjør at HamKam har styrket laget.

Finsk kvalitet

Særlig finnen Pekka Lagerblom får skryt av Skogheim i Corner. Lagerblom har landskamper for Finland og han har erfaring fra flere store klubber i Tyskland. Men da som midtbanespiller.
I HamKam skal han spille midtstopper.

- Vi har fått en god fotballspiller med masse erfaring. Han er egentlig for god til å spille i 1. divisjon, sier Skogheim.HA-sportens fotballekspert Kai Kristiansen, som tidligere har spilt midtstopper for HamKam og trent lag som Brumunddal, Nybergsund og Lillehammer, er derimot ikke like sikker på at HamKam har forsterket seg.

Klikk deg inn på videoen for å få med deg hele fotballdebatten i Corner.
Der blir også hele tabelltipset for årets 1. divisjon presentert.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
FOR GOD: Pekka Lagerblom er nykomling i HamKam. - Han er for god for 1.divisjon, sier Vegard Skogheim.
FOTO: KAI KRISTIANSEN.
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke