17. jun
 
- Har en utfordring

Publisert: 04.aug.2008 06:00
Oppdatert: -
BERGEN: Hamar-gutten Petter Vaagan Moen ble en av Branns største helter mot gamleklubben. Fra sin venstrekantposisjon hadde han den målgivende pasningen til Azar Karadas 2-1-scoring, før han selv satte inn et nydelig frispark i krysset bak Jon Masalin.

- Frisparket var spikeren i kista. Vi viste i dag at vi var gode selv om vi åpnet litt rufsete. Men vi visste at vi kom til å få uttelling på noen av de mange sjansene våre om vi bare fortsatte å male på, sier Vaagan Moen.
Mot HamKam hevet han seg etter en litt dårlig periode.
- Jeg føler jeg var god i vinter og god tidligere i sesongen. Jeg er litt skuffet over ikke å ha blitt tatt ut på landslaget, for det er det som er målet. Men det har gått dårlig for laget i det siste, og da har det også gått dårlig for meg. Det er der jeg har en jobb å gjøre. smiler venstrekanten, som føler med HamKam i den vanskelige situasjonen klubben er i.
- Selvfølgelig gjør jeg det. Jeg håper virkelig de holder seg.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke