18. jun
 
- Harde, tørre Børstad årsaken
- Flesteparten av skadene har sammenheng med hardt og tørt underlag på Børstad, mener HamKams fysioterapeut Hans Noet.

Publisert: 14.apr.2008 08:39
Oppdatert: -
HAMAR: Vegar Bjerkes, John Anders Rises og Joachims Sørums skader er ikke relatert til underlaget, men det er mange av de andre.

- Nå er det viktig at vi kan trene på gras så fort som mulig, sier Noet:
- Jeg har aldri vært anti kunstgras, men akkurat nå føler jeg at alle skadene har sammenheng med ikke god kvalitet på underlaget på Børstad, sier Hans Noet.
- Vi hadde vært på gras nærmest kontinuerlig i to uker da vi kom hjem fra den siste treningsleiren i Tyrkia. Overgangen til kunstgraset på Børstad var ikke optimal. Banen er både hard og tørr, sier Noet.
- Er underlaget årsaken til alle skadene?
- Nei, verken Vegar Bjerke, John Anders Rise eller Joachim Sørums skader skyldes Børstad, sier Noet, som tror at både Markus Ringberg og John Anders Rise kan spille i morgen.
- Abiodun vurderer vi etter lørdagstreninga på Briskeby. Bjerke kan nok spille, men da har vi et problem utover i neste uke. Joachim Sørum er usikker. Jeg håper at han kan spille. Marius Gullerud er uaktuell, sier Noet.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke