16. jun
SOLID: Lukasz Jarosinski har vartet opp med flere feberredninger mellom stengene for HamKam denne sesongen. Her gjør han en enorm redning borte mot Kjelsås.FOTO: Fredrik Olastuen
 
Se hvem som ble årets spiller på HA-børsen
Lukasz Jarosinski har tidvis stått som en levende vegg bakerst for HamKam denne sesongen, og er årets spiller på HA-børsen.

Publisert: 24.okt.2017 09:04
Oppdatert: 24.okt.2017 09:14

– Jeg ble ganske forbannet, og det gjorde meg enda mer skjerpet, sier Lukasz Jarosinski, og sikter til baklengsmålet han tidlig slapp inn mot Asker i serieåpningen.

Etter en sesongoppkjøring med få innslupne mål, gjorde baklengsmålet ham enda mer skjerpet. Faktisk såpass mye at han stengte buret i de neste seks kampene i ligaen.

– Han er litt gal i hodet, beskriver lagkamerat John Anders Rise.

Prestasjonene videre i sesongen har også gjort sitt til at keeperen endte på det høyeste snittet på HA-børsen, og er årets spiller.

Sa han skulle bli best

Og han er ikke veldig overrasket over at han ble det.

Foran sesongen uttalte han til undertegnede at han skulle bli den beste spilleren, Det var med glimt i øyet, men han holdt ord.

15 ganger har han holdt nullen for grønnbuksene, og han har sluppet inn færrest mål av samtlige keepere i begge avdelingene i 2. divisjon.

– Det har vært en god sesong for meg. Jeg har sluppet inn færrest mål i begge avdelingene i 2. divisjon, og jeg har flest kamper uten baklengs. Ingen andre har klart det i noen av de avdelingene, og det gjør meg lykkelig, smiler den polske sisteskansen.

Kevin Knappen er heller ikke overrasket over at Jarosinski endte med det høyeste snittet på børsen.

- Han har vært god, absolutt. Vi har flere spillere som har vært bra. Men det er bare å gratulere ham med den prisen, sier Knappen til HA-sporten.

– gal i hodet

Lagkamerat John Anders Rise skryter av Jarosinski, og mener han har spilt en meget viktig rolle i opprykket.

- Han har vært veldig solid hele sesongen. Vi er et lag, men vi har vært solide defensivt, og holdt nullen 15 ganger. Han har bidratt veldig mye til det, sier Rise, som liker at Jarosinski er litt smågal i hodet.

– Han er ikke den eneste keeperen som er gal i hodet. Det er sikkert noe av grunnen til at han er en veldig bra keeper. sier Rise, som liker at Jarosinski ikke er helt «A4».

Jarosinski er enig med Rise.

– Av og til kan jeg bli litt gal, smiler han.

Ruben Alegre, som ble nummer to på HA-børsen, sier følgende om Jarosinski:

– Han kan se tøff ut på utsiden, men han er en herlig fyr med et stort hjerte. Han vist at han er den beste keeperen i divisjonen, roser Alegre

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke