17. jun
FIN START: Daniel Bekkevold fikk sin første adeccoligakamp fra start, og leverte varene.
 
Bekkevold takket for tilliten
 Terroriserte Stabæk-forsvaret i sin første kamp fra start.

Publisert: 03.aug.2013 15:02
Oppdatert: -

STABÆK - HAMKAM 1-5

 

Supporterfinansierte Daniel Bekkevold fikk sin første adeccoligakamp fra start mot Stabæk, da Vegard Skogheim gjorde store endringer etter en dårlig Kamma-periode. Den unge og hurtige spissen takket for tilliten med både mål og målgivende.

 

HamKam ga Stabæk juling, og satte streken for halvannen måned med skrøpelige resultater.

 

Løp fort

 

- Det var moro å få sjansen fra start, og mål og målgivende er en fin første kamp. I dag følger vi kampplanen til punkt og prikke, stråler den unge målscoreren, etter å ha slått Stabæk 5-1.

 

Den uerfarne angriperen gjorde det ordentlig tøft å være Stabæk-forsvarer, da han utgjorde et velkomponert spisspar med Tore Andreas Gundersen.

 

- Jeg gjør det jeg skal. Jeg truer bakrom og løper fort. Om jeg starter neste kamp, er opp til Skogheim, men jeg håper på å gjøre det, forteller Bekkevold.

 

Fornøyd sjef

 

Vegard Skogheim var naturligvis fornøyd med både resultatet og Bekkevold etter storseieren. Selv om spissen gjorde en god kamp, kan ikke treneren love ut plass i neste startoppstilling.

 

- Det var hans første start, men jeg kan ikke love at han starter neste kamp. Men det var i alle fall ikke hans siste start, ler Skogheim.

 

Full kontroll

 

Etter bare sju minutter fant John Anders Rise den unge spissen med et perfekt innlegg på Nadderud. Bekkevold kastet seg fram, og satte inn 1-0 med panna.

 

35 minutter var spilt da Bekkevold plantet ballen på hodet til Emil Dahle fra høyre, og moldenseren headet inn 2-0.

 

Stabæk reduserte minutter før pause, men etter hvilen tok HamKam igjen styringa.

 

Sju minutter ut i andre omgang satte midtstoppervikar Håkon Aalmen en corner i nettmaskene.

 

Viktor Adebahr trillet inn 4-1, før Tore Andreas Gundersen fikk æren av å fastsette superresultatet til 5-1.

HamKams lag (4-4-2): Lars Øvernes - Truls Jevne Hagen, Håkon Aalmen, Oddbjørn Lie, John Anders Rise - Anders Nedrebø (Emil Sildnes fra 90.), Fredrik Sjølstad, Viktor Adebahr, Emil Dahle (Erik Tønne fra 71.) - Tore Andreas Gundersen, Daniel Bekkevold (Niklas Tilley Solhaug fra 87.)

Vi fulgte kampen live:

 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke