18. jun
SKUFFET: Vegard Skogheim var skuffet etter tapet søndag. Onsdag venter kvalik-kamp mot Ranheim - igjen. FOTO: TROND LILLEBO.
 
Bookmakerne tror ikke på HamKam
Ranheim knuste HamKam søndag og får et klart favorittstempel hos bookmakerne onsdag.

Publisert: 04.nov.2013 13:56
Oppdatert: -

- Ranheim har et klart overtak mentalt etter den storseieren, men kanskje passer det HamKam best å være underdogs. De vant tilsvarende seriekamp på bortebane med 3-0. Så vi utelukker absolutt ikke en overraskelse – selv om stalltipset sier Ranheim, sier PR-manager Mikael Mellqvist fra NordicBet.com.
De tror at Hødd vinner den andre kvalikduellen mot Mjøndalen.
- Litt spesielt at det blir de samme kampene som i siste serierunde, så de som gjorde det bra der har selvsagt skikkelig trua. Det skiller ikke mye i kvalitet på noen av lagene, så her gjelder det å treffe formen og ta vare på sjansene man får onsdag. Men selvsagt er hjemmebane en stor fordel, avslutter NordicBets PR-manager.

Hvilket lag går videre, odds fra NordicBet:
Ranheim-HamKam 1.57-2.25
Hødd-Mjøndalen 1.48-2.45

1-X-2 onsdag:
Ranheim-HamKam 2.20-3.35-3.05
Hødd-Mjøndalen 2.10-3.40-3.20

 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke