18. jun
 
Ekspert tror Kamma får det vanskelig

Publisert: 26.okt.2013 04:13
Oppdatert: -
Stabæk i føringen, Hødd med det enkleste kampprogrammet, og HamKam får det vanskelig i kampen om direkte opprykk. Det mener TV2s ekspert på 1. divisjon, Thomas Berntsen.
De to siste serierundene i 1. divisjon blir utvilsomt nervepirrende i toppen av tabellen, hvor HamKam er blant fire lag som kan knipe den direkte opprykksplassen bak seriemester Bodø/Glimt.
- Det er vanskelig å tippe. Det blir klink jevnt - kanskje til de siste sekundene.
Det vil ikke være ham imot om HamKam slår følge med nordlendingene opp i eliten.
- Det er ganske rart at man snakker om direkte opprykk for et lag med 47 poeng når to kamper gjenstår. Men ligaen er sinnssykt jevn, og ting endrer seg fort. Jeg tippet HamKam på sjetteplass for tre runder siden, men det er veldig gøy hvis de i stedet klarer opprykk. Vi liker alle den offensive fotballen til Vegard Skogheim, sier Berntsen entusiastisk.
Han holder likevel en knapp på Stabæk, men det er ene og alene fordi de allerede leder med tre poeng. Bæringene har gjenstående kamper borte mot Ranheim og hjemme mot Glimt.
Berntsen mener Hødd har det enkleste kampprogrammet, med henholdsvis Follo hjemme og Mjøndalen borte.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke