16. jun
TRØBBEL: Erik Tønne (tv) og Ulrik Balstad havnet i trøbbel med Twittermeldinger. I Corner snakker de ut. FOTO: KRISTIAN EINANG.
 
Erik Tønne granskes
I dagens Corner snakker Erik Tønne (21) og Elverums Ulrik Balstad (22) ut om trøbbel på grunn av hver sin Twitter-melding denne uka.

Publisert: 28.jun.2013 06:35
Oppdatert: -

I HA-TVs Corner på h-a.no forteller de hva de synes om bråket.
Erik Tønne kom i krangel med Stabæk-keeper Guro Pettersen og ble beskyldt for kvinnediskriminering, mens Ulrik Balstad mente dommertrioen fikk signert Fredrikstad-trøye etter kampen mandag. Og slik blir det bråk av.
I Corner hos Rune Steen Hansen snakker de to muntre trøndergutta ut om episodene. Og vi får også høre om Erik Tønne faktisk kan tenke seg å date Guro Pettersen som tidligere har fått tilbud om å stille opp for mannebladet FHM.

LES: - Corner er fredagsunderholdninga 

Granskes
Serieforeningen har i dag bedt Påtalenemnda i NFF vurdere om HamKam-spiller Erik Tønne kan ha brutt NFFs lov i forbindelse med en Twittermelding han publiserte søndag. 
Organisasjonen Kvinnefotball skriver i en melding at de håper Påtalenemnda velger å reise sak mot Erik Tønne, slik at vi kan få en avklaring på hva kvinnelige fotballspiller skal måtte tåle av hets og håning fra en mannlig kollega.
- Vi har bedt om at Twittermeldingen vurdert opp mot er §11-4, ledd 1 – bokstav I og/eller L. Paragrafen lyder som følger:

§11-4. Straffbelagte handlinger/unnlatelser

(1) Straff etter disse bestemmelser kan ilegges, dersom person eller organisasjonsledd:

i)          fremsetter ytring i forbindelse med kamp eller trening som er egnet til å true, fornærme eller håne en person på grunnlag av etnisitet, nasjonal opprinnelse, avstamning, hudfarge, språk, religion, livssyn eller seksuell orientering,

l)          på annen måte opptrer slik at det klart kan skade idrettsarbeidet eller idrettens anseelse. 

Tønnes Twittermelding ble publisert søndag 23. juni i forkant av kampen Bryne – Hamkam. Vår henvendelse ble sendt påtalenemnda samme kveld.
 

LES: Dette er saken

Det blir også mer Twitter-snakk i siste delen av programmet. Da forteller Ottestads Simen Arnesen om bakgrunnen for Twitter-krigen mellom Ottestad og Brumunddal i Bondeligaen.
Sendingen bærer preg av god stemning, gutter med stor selvtillit og kjappe replikker, så klikk dere inn på h-a.no og se Corner.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke