17. jun
 
Fleiper med læremesterens egne blemmer
HamKams keepertrener Ivar Rønningen er fornøyd med utviklingen til sin ferske elev.

Publisert: 24.jul.2013 04:13
Oppdatert: -
hamar
- Jeg synes han har vært bra, med unntak av to skjønnhetsfeil. Vi kunne selvsagt vært det for-uten, men det er slik som skjer. Utenom det har han levert godt, synes jeg. Spesielt her hjemme. Formkurven har fulgt laget litt; det begynte bra men falt litt sammen med resten. Vi må huske at dette er hans første hele sesong.
Når det er snakk om feilene bruker Rønningen litt tid med Øvernes på den mentale biten, men mener det daglige arbeidet ikke bør endres.
- Man kan ikke trene på ikke å gjøre feil. Skulle man endret angrepstreningen hver gang en spiss skjøt utenfor, måtte man endret hver gang. Han må over den mentale smellen man får, men det klarer han.
- Du har vel ikke gjort noen slike, så du har dessverre ingen egen erfaring å hjelpe ham med?
- Nei, jeg kan ikke huske noe sånt, sier Rønningen og gliser.
Det får Øvernes til å humre også.
- Han har ingen tips, nei? Du finner vel litt hvis du «googler» Ivar Rønningen. Men det er godt å se at han ikke er preget av det, sier målvakten med et smil.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke