17. jun
På landslaget: Nicholas Mickelson skal spille EM-kvalifisering for Norge U21. Her fra sommerens G19-EM. FOTO: Stian Fossum Larsen
 
Fornyet tillit på U21-landslaget for Mickelson
Nicholas Mickelson (19) er tatt ut i den norske U21-landslagsstroppen til de to avgjørende EM-kvalifiseringskampene mot Tyskland og Aserbajdsjan.

Publisert: 02.okt.2018 14:18
Oppdatert: 02.okt.2018 14:18

Mandag offentliggjorde U21-landslagstrener Leif Gunnar Smerud troppen som skal møte Tyskland og Aserbajdsjan til EM-kvalifisering. Der har han igjen funnet plass til HamKams Nicholas Mickelson.

Mickelson, som lenge har vært fast inventar på G19-landslaget, var med på sin aller første samling med U21-landslaget i september. Der var han uheldig og brakk hånda på en av de første treningene, og fikk ikke vist seg fram i kamp.

Nå er han altså blant de 18 utvalgte som skal kjempe for å sikre Norge plassen i neste års EM-sluttspill i Italia og San Marino.

Det norske laget innehar for øyeblikket andreplassen i sin kvalifiseringsgruppe à poeng med Irland, fem poeng bak gruppeleder Tyskland. Gruppevinnerne er direkte kvalifisert til mesterskapet, mens de fire beste toerne må ut i playoff om de resterende plassene.

Kampen mot Tyskland spilles 12. oktober i Ingolstadt. Oppgjøret mot Aserbajdsjan spilles 16. oktober på Marienlyst Stadion i Drammen. 

Disse er med i troppen:

Sondre Rossbach - Odd

Viljar Røsholt Myhra - Odd

Julian Ryerson - Union Berlin

Andreas Hanche-Olsen - Stabæk

Fredrik Pallesen Knudsen - Haugesund

Bjørn Inge Utvik - Sarpsborg 08

Ulrik Yttergård Jenssen - FC Nordsjælland

Birk Risa - Odd

Nico Mickelson - HamKam

Tobias B Børkeeiet - Stabæk

Vebjørn Hoff - Odd

Morten Thorsby - Heerenveen

Hugo Vetlesen - Stabæk

Martin Ødegaard - Vitesse 

Tobias Heintz - Sarpsborg 08

Martin Samuelsen - VVV-Venlo

Dennis Johnsen - Ajax

Erling Braut Haaland - Molde

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke