17. jun
TILBAKE: Marius Gullerud - her i duell med John Anders Riise - kan være klar til kampen mot Stabæk.
 
Gullis klar - igjen
Marius Gullerud (31) er klar. Igjen. For 14 dager siden skrev vi at Gullis muligens kunne spille mot Lyn. Ny skade umuliggjorde deltagelse på Ullevaal. I går trente Marius (nesten) for fullt på Børstad.

Publisert: 25.apr.2008 08:58
Oppdatert: -

HAMAR: - Jeg tør nesten ikke å si noe sikkert lenger. I dag kjentes det mye bedre enn i går, sa Gullis etter treningen på Børstad i går.
- Kan være aktuell
- Gullis kan være aktuell til kampen mot Stabæk. Han er i trening, men kjørte vel ikke hundre prosent i dag, sa mannen som har behandlet Gulleruds skadde muskler, fyisoterapeut Hans Noet.
- Jeg må vel ha fått mitt i år. Skadene har vært forskjellige, lysken og baksiden av låret, men ingen av skadeperiodene har vært langvarige. Jeg håper å slippe unna nå, sier Skjetten-gutten, som med sine 157 kamper og 19 mål, er en av veteranene i troppen. Han kom til HamKam fra KIL foran 2002-sesongen og var blant de faste på laget da Ståle Solbakken regjerte.

Ut igjen
Hyppige skadeperioder i vinter har ødelagt. Han har spilt få treningskamper og har fremdeles til gode å spille eliteseriefotball i år.
Han trodde han var tilbake for fullt da han fikk sjansen i generalprøven mot Strømsgodset for en måned siden, men måtte halte av banen etter en drøy halvtime.
Nå føler han seg frisk og sugen igjen.
Dagens test vil vise om han er aktuell for troppen mot Stabæk.
- Er du et offer for skifte av underlag?
- Jeg tror vel ikke at forholdene har gjort det bedre. men jeg har hatt flere typer muskulære skader og kan ikke sette fingeren på noe spesielt, sier Gullerud.

Bare fire manglet
For tre-fire uker siden var skadesituasjonen prekær i HamKam. På det verste var halve stallen skadd. I går manglet bare Svein Inge Haagenrud og de tre backene, Pål Strand, Tom Kristoffersen og Steve Cooreman på Børstad. Håkan Malmstrøm og Srdjan Urosevic trente for seg sjøl med Hans Noet.
- Det er sjanser for at begge kan være klare til helgen, men vi forhaster oss ikke, sier Noet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke