17. jun
Trener: Chris Twiddy.
 
HamKam håper å kvalifi sere seg om et par år
HamKam-trener Chris Twiddy oppfordrer spillene sine til å se og lære av landets beste juniorer.

Publisert: 02.jul.2013 04:13
Oppdatert: -
Hamar
Det begynner å bli noen år siden HamKam deltok i junioreliteturneringen i Hamar, men trener Chris Twiddy har et håp om at klubben skal greie å kvalifisere seg igjen om ett år eller to.
- Siden vi ikke stilte juniorlag i fjor kunne vi ikke delta i junior-NM eller i kvalifiseringen til Jet-turneringen, sier Chris Twiddy.
- De neste to årene har vi som mål å rykke opp i interkretsserien igjen, og vi håper å kunne ha et juniorlag som skal greie å kvalifisere seg til Jet-turneringen om ett år eller to med et lag som i dag består av flere lovende smågutt- og guttespillere, sier Twiddy, som skal følge årets turnering på nært hold fra første dag søndag.
- Jeg har også oppfordret spillerne mine til å dra og se årets turnering. Det er mye god læring i å se hvordan de spiller, sier han.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke