16. jun
UTENFOR: Her feller Arnar Førsund Mathias Andersson - godt utenfor sekstenmeteren.
 
HamKam snytt for seieren
HamKam - Strømsgodset 1-1: Strømsgodset utliknet på et straffespark de aldri skulle hatt. Vi fulgte kampen direkte.

Publisert: 19.mai.2008 21:00
Oppdatert: -

HAMAR: Tre minutter på overtid ble Mathias Andersson spilt gjennom. Arnar Førsund kom skliende inn og felte ham. TV-bildene viser at fellingen skjedde utenfor sekstenmeteren, men dommer Kjetil Sælen pekte på krittmerke. Dermed scoret Strømsgodset og ødelag dagen for HamKam og Juha Pasoja som egentlig skulle bli den store helten.

Les h-a.nos intervju med Arne Erlandsen etter kampen.

Arnar Førsund var sint etter kampen.

- Det er jo én meter utenfor sekstenmeteren. Det er latterlig, men det er lite vi kan gjøre med nå. Jeg gleder meg bare til dommeren ser den på TV selv, sier Førsund til TV 2 Zebra etter kampen.

Vi fulgte kampen direkte

Magi
Juha Pasoja, som scoret et fantastisk mål tidligere i kampen og nok heller ville blitt husket for det, klarte heller ikke å unngå å kommentere straffesituasjonen.

- Vi får håpe dommeren lærer av dette, sa han til TV 2 Zebra.

62 minutter ut i kampen skjedde det magiske som kunne gjort finnen til helt. HamKam fikk et frispark omtrent 45 meter fra mål. Juha Pasoja oppfattet at Strømsgodset-keeper Espen Johnsen var uoppmerksom og prøvde seg.

 Lærkulen dalte i bue over en forfjamset Johnsen og endte sin ferd i nettmaskene. Dermed sto det 1-0 til HamKam og Briskeby ble fyrt opp i ekstase.
 
Fram til da hadde publikum sett en svak og kjedelig fotballkamp hvor ingen av lagene maktet å skape særlig sjanser.

Kunne scoret mer
Etter scoringen åpent kampen seg imidlertid opp og særlig HamKam fikk mange overgangssjanser de kunne, og burde scoret på. På slutten satte Strømsgodset opp en ekstra spiss og trøkket på.

 Det ga resultater i scoringen som egentlig ikke skulle være scoring og dermed ligger fortsatt HamKam sist i Tippeligaen.
 
 

 

 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke