16. jun
ENESTE KEEPER: Ivar Rønningen er HamKams eneste skadefrie keeper for øyeblikket. Her diskuterer han situasjonen med Vegard Skogheim og Arne Erlandsen.
 
HamKam uten reservekeeper
Tre av HamKams fire keepere er skadd to dager før HamKam åpner høstsesongen hjemme mot Brann.- Vi får bruke det vi har, sier Arne Erlandsen. Debattinnlegg: HamKam-supporter refser kulturen i HamKam

Publisert: 26.jun.2008 06:08
Oppdatert: -

HAMAR: Og det de har, er førstekeeper Ivar Rønningen, som sjelden er skadd.

Strekk
Annenkeeper Jon Masalin pådro seg en strekk på forsiden av låret mot Moss søndag og trente ikke i går.

Erlandsen håper naturligvis at Masalin skal bli så bra at han kan sitte på benken mot Brann, men fysioterapeut Hans Noet sa til HA-sporten på Hamar Stadion i går:
- Masalin fikk en real strekk mot Moss og blir ikke klar til helgen.

Vridning
Tredjekeeper (og juniorkeeper) Dyre Schjerve er også skadd. Han fikk en vridning i kneet mot Stange mandag. Dessuten skulle han etter planen dra på en ukes ferie til Hellas i går.

Langtidsskadde Svein Inge Haagenrud har så smått begynt å røre på seg, men er ikke nærheten av benken ennå.
- Helt uaktuelt, sier Haagenrud.
HamKam har leid Kristoffer Strand fra Vang for å ha keeper på juniorlaget og også med tanke på JET-turneringen, men han er - ifølge HamKams keepertrener Rolf Høgmo - ikke aktuell for benken mot Brann.

Dalas polakk på besøk
Brumunddals polske keeper, Maciej Kijewski var med på gårsdagens trening på Stadion, men han er ikke aktuell for utleie.

Nå som de fleste utespillerne er kvitt skadene, passet det naturligvis dårlig at tre av fire keepere plutselig er ute av spill.
- Det finnes sikkert en keeper vi kan ha på benken mot Brann. Vi får se hva som skjer med Masalin, og så håper jeg bare at Ivar (Rønningen) holder seg frisk, sier Arne Erlandsen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke