18. jun
ØNSKET: Jonatan Helmersen og Rune Pettersen er ønsket til HamKam.
 
HamKam vil ha tre Dala-spillere
Dala har sendt brev på seks Kamma-spillere. HamKam på sin side er interessert i tre Dala-gutter.

Publisert: 06.okt.2014 06:51
Oppdatert: 06.okt.2014 08:40

Overfo HA bekrefter Brumunddals leder Tom Søgård at 2. divisjonsklubben har sendte brev på ikke mindre enn seks HamKam-spillere.Omtrent på samme tid sendte HamKam et liknende brev til naboklubben i Ringsaker.

Melgalvis blir kontaktet

– Jeg kan bekrefte at HamKam har sendt brev på Jonatan Helmersen og Rune Pettersen, sier daglig leder i Brumunddal Fotball, Thor Iversen.I tillegg er HA-sporten kjent med at Aleksander Malgalvis kommer til å bli kontaktet av bunnlaget i 1. divisjon, etter at han åpnet opp for klubbskifte i HA-sporten i går.

- Vi har registrert de signalene Aleksander sendte ut, kommenterer Chris Twiddy.

Ønskelista

HamKam-treneren bekrefter at klubbens lokale ønskeliste for øvrig ser slik ut:Ottestad: Mattis Nerheim.Løten: Marius Holt og Tom Vidar Martinsen.Storhamar: Valentin Blaka.Moelven: Per Kyllingstad og Syver Karlsen.

– Vi avventer opprykkskampen i 2. divisjon avdeling 2 hvor både Raufoss og Elverum er innblandet, sier Chris Twiddy til HA-sportenHamKam-treneren legger ikke skjul på at han har veldig sans for Raufoss sin toppscorer, Rocky Lekaj (20 mål) og Kim Brenna (20 mål) for Fu/Vo i 3. divisjon.

Hos Elverum er det i første rekke Ulrik Balstad (som hospiterte med HamKam på La Manga i vår) som er i trenerens søkelys.Forventer forbedringHamKam ble forrige helg ydmyket av bunnkollega Tromsdalen.

0–4 på hjemmebane fikk Twiddy til å rase mot egne spillere både i garderoben og i media. Treneren understreker at hans tøffe kritikk mot svært lite seiersvante HamKam-spillere forrige helg var ment som vekker til spillerne sine.

– Som trener har jeg minst like stort ansvar som spillerne i å skape gode holdninger og rutiner i spillergruppa, understreker Twiddy som legger til at ingen av spillerne har reagert negativt på at treneren slaktet innsatsen deres forrige helg.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke