18. jun
HVITT: Slik så Briskeby ut klokken 08.45, men daglig leder i HamKam, John Anders Rise, er rolig.
Foto: Arve Hovelstuen Blystad
 
Her blir det kamp i kveld
Briskeby lå snøhvit i morgentimene tirsdag, men daglig leder i HamKam, John Anders Rise, nærmest garanterer at det blir kamp.

Publisert: 30.okt.2018 09:04
Oppdatert: 30.okt.2018 09:32

Snøen kom til Hedmarken natt til tirsdag, og det  var hvitt mange steder på Hedmarken tidlig tirsdag. Klokken 19.00 står Mjøndalen på motsatt banehalvdel på Briskeby.

- Værmeldingen sier at det skal slutte å snø etter hvert, og at det skal gå over til regn. Nå ser vi an litt utover dagen om snøen smelter av seg sjøl eller om vi må brøyte. Jeg har allerede vært i kontakt med kommuneentreprenøren, og ikke minst: Undervarmen på banen står på. Med forbehold om at snøværet eskalerer veldig, så blir det kamp på Briskeby i kveld, sier John Anders Rise.

Det kan bli bra trøkk på Briskeby i kveld. Det er meldt fire supporterbusser fra Mjøndalen, og HamKam-supporterne mobiliserer.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke