18. jun
STERK SEIER: Ranheim slo til med storseier mot HamKam. Her jubler Gjermund Åsen og Thomas Rønning sammen med støtteapparatet.
 
Knallsterkt av Ranheim
Nå venter opprykkskvalik mot ja, nettopp, HamKam!

Publisert: 03.nov.2013 14:44
Oppdatert: 31.mar.2014 18:41

HamKam - Ranheim 1-4

HamKam spilte for direkte opprykk til 1. divisjon, men var sjanseløse mot et meget solid Ranheim-lag i årets siste seriekamp.

De blå vant til slutt 4-1, etter å ha ledet 2-0 til pause. Gjermund Åsen og Mads Reginiussen scoret målene.

Trond Nordsteiens menn fullførte maktdemonstrasjonen etter pause. Først ved spissen Michael Karlsen, deretter gjennom kaptein Are Tronseth.

Da spilte det ingen som helst rolle at Tore Andreas Gundersen scoret for hjemmelaget mot slutten.

Med 4-1-seieren sørget ikke bare Ranheim for at laget klarte en av de fire plassene for kvalifisering til eliteserien. Laget ble til slutt nummer fire, og får nå hjemmekamp i 1. kvalikrunde - mot nettopp HamKam.

I den andre playoff-kampen møter Hødd Mjøndalen. Også et interessant oppgjør, særlig fordi også de lagene møttes i siste seriekamp. Det endte med 3-1-seier til Mjøndalen.

Vinnerne av de to kampene møtes til semifinale, hvor vinneren spiller ren finale om spill i eliteserien med laget som tar kvalifiseringsplassen i vår øverste divisjon. Det avgjøres neppe før neste helg.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke