19. jun
Tung dag: Her har Kaimar Saag scoret Nybergsund sitt første mål i kampen.
Foto: Fredrik Olastuen.
 
Knappen mener HamKam tapte foran begge målene
(HamKam-Nybergsund 6-7 etter straffer) HamKam røk ut i første runde av cupen etter tap på straffer. Trener Kevin Knappen mener HamKam var for dårlig foran begge målene.

Publisert: 26.apr.2017 21:03
Oppdatert: 26.apr.2017 22:34

Knappen var en skuffet mann etter at tapet var klart.

- Vi er selvfølgelig skuffet, jeg mener vi skal vinne klart etter spill og sjanser, men det ville seg ikke. Vi visste god moral ved å komme tilbake to ganger, men vi må være mye mer effektive foran mål. VI må sette sjansene våre. I tillegg slapp vi inn for enkle mål. Vi er for dårlige i begge bokser.

Nå vil han at HamKam skal snu dette så fort som mulig.

- Nå må vi snu dette raskt, vi tapte ingen seriepoeng, selv om vi skulle ønske at vi gikk videre i cupen. Det er en revansjesugen gjeng som vil snu dette borte mot Finnsnes til helgen.

Kaimar Saag sendte Nybergsund i ledelsen i første omgang, etter at han fikk en tå på ballen inne i felte. HamKam reduserte mot slutten av andre omgang, etter et selvmål av Nybergsund. Da ble det ekstraomganger, der Sundet igjen tok ledelsen.

Ole Erik Midtskogen utlignet for HamKam rett før slutt i den andre ekstraomgangene, og det ble straffet. Der ble Markus Solbakken den uheldige som bommet, og Nybergsund avgjorde med scoring på sin avgjørende straffe. 

Truls Jevne Hagen måtte gå av banene med en skade i første omgang.

Nå skal HamKam spille borte mot Finnsnes i helgen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke