17. jun
UTFORDRER: Kevin Knappen og HamKam liker posisjonen som utfordrer før neste sesong.Foto: Pål Jacobsen
 
Knappen tror flere satser på opprykk
HamKam-trener Kevin Knappen har ikke noe imot at konkurrentene ikke ser på Briskeby-klubben som den største favoritten i 2017, men nekter å tro at så få lag går for opprykk.

Publisert: 17.nov.2016 20:02
Oppdatert: 21.nov.2016 10:43

Siden nedrykket fra 1. divisjon i 2014 har HamKam vært blant storfavorittene to sesonger på rad. Og selv om klubben har et uttalt mål om å rykke opp i 2017, ser ikke Kevin Knappen noe negativt i å ha noen andre lag å dele favorittstempelet med.

FORSKJELL INNAD OG UTAD

– Det er helt naturlig at andre er større favoritter før sesongen, det passer oss fint, sier HamKam-treneren og tillegger:

– Men hvis du tar den ringerunden til de andre klubbene etter avdelingsoppsettet kommer i morgen, tror jeg vi blir nevnt som en av favorittene.

En ting Knappen ikke tror på er at grønnbuksene fra Hamar er det eneste etablerte 2. divisjonslaget, som kjempet i toppen i år, som satser for å ta steget opp til nivå to kommende sesong.

– Det vil alltid være sånn i HamKam at man skal kjempe i toppen og om opprykk i 2. divisjon. Det er nok ganske mange andre lag som tenker det samme, men det er forskjell på hva man sier innad og utad, forteller Knappen.

SLIK VURDERER HAN LAGENE

Kamma-sjefen tror, som de fleste andre, at nedrykkslagene fra 1. divisjon blir tøffe, men at det er to av dem som skiller seg ut.

– I utgangspunktet så er det helt klart at Hødd blir bra. Også Bryne kan nok fortsette å satse som et OBOS-liga-lag, i hvert fall en sesong. Det er de klart beste kandidatene, sier Knappen og fortsetter:

– KFUM og Raufoss er for all del ikke dårlige lag, men det er nok Hødd og Bryne som har best forutsetninger.

Han ser også sterke konkurrenter blant de andre lagene i divisjonen.

– Det er mange om beinet. Finnsnes gjorde det veldig bra i år, Nest-Sotra blir gode og du har Notodden som alltid satser hardt, men som alltid snubler. Når jeg får avdelingene kan jeg sikkert ramse opp seks-sju lag, sier Knappen, som ikke er i tvil om at HamKam skal kunne konkurrere med samtlige.

– Med den utviklinga vi har hatt og den stallen vi kommer til å få på plass, blir vi gode.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke