18. jun
 
Molde neppe svekket etter cupmaraton
Molde måtte slite i 127 minutter før de fikk slått ut Kristiansund i cupens 3. runde onsdag. Magne Hoseth mener det ikke har noe å si før kampen mot HamKam.

Publisert: 05.jul.2008 06:10
Oppdatert: -
MOLDE: Hoseth var også den som smelte av gårde volleyskuddet som sendte moldenserne videre i det tøffe cupdramaet mot naboklubben Kristiansund.

Men ikke nok med at kampen gikk til ekstraomganger. Det ble også lagt til hele sju minutter i andre ekstraomgang - noe som førte til at kampen varte i hele 127 minutter.
I Molde spekuleres det i om det kan svekke laget før det viktige bunnoppgjøret mot HamKam i morgen.
Magne Hoseth avviser dette.
- Vi er så godt trent at det ikke skal være noe problem. Vi restituerte oss torsdag, og i går trente vi for fullt igjen. Vi er hundre prosent klare igjen mot HamKam i morgen, sier Hoseth.
Molde regner for øvrig med at kampen mot HamKam blir ganske lik den de hadde mot nettopp Kristiansund. Der la bortelaget kompakt med lavt press, og de tror HamKam vil gjøre det samme.
- Nå handler det om å restituere spillerne og bygge opp selvtilliten deres foran HamKam-kampen. Det er ikke sikkert den kampen blir så ulik den mot Kristiansund, sa Molde-trener Kjell Jonevret til Romsdals Budstikke etter cupkampen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke