19. jun
VALGTE HAMKAM: Tor Torgersen forlater Arne Ludvigsen og Ringsaker til fordel for HamKam og Rolf Høgmo.
 
Nei til Stabæk, ja til HamKam
Det 16 år gamle keepertalentet Tor Torgersen fra Ringsaker fikk tilbud om amatørkontrakt i Stabæk. Men målvakten valgte tryggheten i HamKam.

Publisert: 12.aug.2008 06:04
Oppdatert: -
HAMAR: Det var egentlig klart at Tor Torgersen skulle velge HamKam, før Stabæk inviterte ham på et treningsopphold forrige uke.
Viktig signal
Torgersen snørte sekken og gjorde sine saker bra på Nadderud.

Så bra at han fikk tilbud om en amatørkontrakt hos bæringene.
- Det er selvfølgelig positivt å ta med seg at Stabæk ble imponert. Men jeg er bare 16 år og vil gjerne fortsette å bo hjemme en stund til, sier Torgersen selv, som understreker at tryggheten i forhold til kjente omgivelser og at han kjenner HamKams keepertrener Rolf Høgmo fra før, var hovedgrunnen til at han valgte å gå til HamKam.
Rolf Høgmo er klar på at det var viktig for HamKam, som i vinter glapp Vegar Eggen Hedenstad (17) til Stabæk, og som måtte se Håvard Storbæk (22) heller velge Odd Grenland i sommer.
- Det er klart det er viktig for oss å gi unge talenter i området et signal om at de vil bli satset på her. Det er bare opp til Tor selv hvor god han kan bli, men vi skal legge alle forhold til rette for ham. Det ønsker vi også å gjøre for andre gode talenter, sier Høgmo,

Et skjæringspunkt
Høgmo ønsker også å skryte av Ringsaker, som lar Torgersen gå nå, selv om han har kontrakt ut sesongen.

- Det er viktig at de mindre klubbene har fokus på spillerutvikling, og det er stort av Ringsaker å se at det kanskje er riktig tidspunkt for Tor å gå nå. Det handler om å finne det rette skjæringspunktet for spillerne som er på vei opp, sier Høgmo.
Arne Ludvigsen i Ringsaker var med Torgersen til Briskeby. Han er glad for at det unge talentet nå får muligheten til å få tilrettelagt trening.
- I vår plan er det å utvikle spillere viktig. Kanskje kan Tor om noen år spille på Briskeby, noe jeg tror kan bidra til at flere fra Ringsaker identifiserer seg med HamKam.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke