19. jun
Vegard Skogheim
 
Ole Amund Sveen usikker til søndag
Det er usikkert om helten fra kampen mot Sandefjord, Ole Amund Sveen, er med mot Elverum. Sveen sliter med smerter under foten og testes på trening i dag.

Publisert: 28.sep.2013 04:13
Oppdatert: -
Hamar
- Han har ikke trent denne uka, men vi vet mer etter treningen i dag, sier Vegard Skogheim som gleder seg til lokaloppgjør mot Elverum.
- Vi er godt forberedt til kampen, som jeg tror blir annerledes enn den mot Sandefjord mandag. De lot oss få være gode, innrømmer Skogheim.
Foran møtet med tabelljumbo Elverum er Skogheim opptatt av at HamKam skal matche hjemmelaget på fysikk og entusiasme.
- Elverum ønsker helt sikkert å spille direkte fotball med dueller og kriging. Laget kommer også til å få masse ekstra energi siden det er lokaloppgjør, tror Skogheim som håper grønnbuksene makter å holde tempoet i kampen oppe.
- Vi må våge å spille den fotballen vi ønsker, påpeker treneren som ikke har bestemt seg for hvilke elleve som skal starte.
Fredrik Sjølstad har vært sjuk noen dager, men trener igjen. Om han likevel ikke er helt pigg vil trolig Emil Sildnes gå inn på laget.
Dersom Ole Amund Sveen ikke rekker kampen søndag, tyder mye på at Tore Andreas Gundersen tar spissplassen tilbake.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke