19. jun
DUELL: HamKams Adam Güvem i duell med Pål Steffen Andresen (t.v.) og Jon Midttun Lie under tippeligakampen mellom Lillestrøm SK og HamKam på Åråsen stadion i Lillestrøm søndag.
 
Poengdeling på Åråsen
  HamKam var best i bunnoppgjøret på Åråsen, men maktet aldri å få ballen i nettmaskene.

Publisert: 25.mai.2008 20:46
Oppdatert: -
HAMAR: Det var ingen god kamp noen av de to bunnlagene leverte. HamKam var nærmest seier, men manglet de siste foran mål.

Kampen var jevnspilt, og manglet de store sjansene. Oluwasegun Abiodun var nærmest av alle da han parkerte Espen Søgård, men Abiodun klarte ikke få ballen forbi Lillestrøm-keeper Otto Fredriksson. Olivier Karekezi var meget pigg, og vant mange dueller mot det duellsterke stopperparet til Lillestrøm.

Arne Erlandsen var ikke helt fornøyd med bare ett poeng.
– Vi så ut som et fotballag i dag, men vi kommer alltid til å være misfornøyde når vi ikke vinner, forteller han til TV2.
Ivar Rønningen måtte gi seg etter en omgang. Jon Masalin kom inn til sin tippeligadebut. Masalin klarte seg bra, men hadde ikke for mye å gjøre. Førsund og Pasoja, la an tonen med meget solid stopperspill.

– Kjedelig kamp for publikum, godt å holde nullen for første gang, sier Arnar Førsund til TV2.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke