19. jun
Fortjent: Oddbjørn Lie mente poengdeling var ok.
 
Powerplay siste 45
Kaptein Oddbjørn Lie mente det var spill mot ett mål etter pause, og at utlikningen på overtid derfor var svært fortjent.

Publisert: 01.jul.2013 04:13
Oppdatert: -
Hamar
- Før pause er vi altfor ofte i dårlig balanse defensivt, men etter pause fikk vi rettet på det, mener Oddbjørn Lie som synes eget lag var tamt de første 45 minuttene.
- Vi gir KIL muligheter til å kontre på oss, i tillegg til at de var bedre enn oss i duellspillet. Heldigvis klarte vi å heve oss og totalt sett er vi det klart beste laget, sier kapteinen som likevel mener poengdeling var greit i en naboduell som aldri tok av.
- Prestasjonen vår totalt sett er ikke god nok til å ta tre poeng, selv om det nesten er powerplay i andre omgang, mener Lie som sammen med makker Edmir Asani spilte seg opp, etter å ha plundret ganske mye med både Magnus Myklebust og Magnus Solum før pause.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke