17. jun
Planer: Vegard Skogheim forklarer hvordan han vil ha tingene på årets første trening. Foto: Kai Krisitansen
 
Skogen ønsker seg et mer robust lag
Vegard Skogheim (47) er ikke tilfreds med at HamKam har tapt en del jevne kamper. Nå vil han ha et tøffere HamKam-lag.

Publisert: 07.jan.2014 04:13
Oppdatert: -
Hamar
HamKam-treneren erkjenner at laget hans ikke var godt nok til å rykke opp forrige sesong. Han vet også hvor laget må utvikle seg mest.
- De beste lagene vinner også på dårlige dager. Der har vi ikke vært sterke nok. Vi må bli mye bedre på å stå imot når vi blir trykket bakover, mener Skogheim.

Lagånd og samhold

Skogheim vil bruke denne vinteren til å gjøre hele laget bedre til å rydde unna foran eget mål.
- Jeg tror dette i bunn og grunn handler om lagånd og samhold, og vi skal jobbe for å gjøre spillergruppa enda bedre på nettopp dette, forteller Skogheim og legger til at laget fortsatt skal spille pasningsorientert fotball.
- Om vi klarer å krydre det med enda mer gjennombruddshissig fotball, tror jeg vi sportslig kommer til å ta et langt steg i riktig retning, smiler Skogheim som selv sitter på en kontrakt som løper ut 2014-sesongen.

Leter etter en back

Per i dag er det 15 spillere som har fått proffkontrakt i HamKam, i tillegg til at det er plukket opp fire faste hospitanter.
- Minimum 18 spillere må ha proffkontrakt, slik at klubben oppfyller lisenskravene. Øverst på lista står en ny kantspiller og en back, forteller Skogheim som kun har modølene Truls Jevne Hagen og John Anders Rise som rene backalternativer i øyeblikket.
- Vi bruker den tida vi trenger på å finne de riktige typene, fastslår HamKam-treneren som er veldig fornøyd med treningskampene denne vinteren.

Møter VIF på La Manga

- Fra treningsleiren i Spania og fram til seriestart møter vi veldig solid motstand, sier Skogheim som nylig fikk beskjed om at Kamma skal møte Vålerenga og Stabæk på La Manga.
- Egentlig skulle vi møte Mjøndalen på La Manga, men fikk byttet til Vålerenga, smiler Skogheim.
Etter treningsleiren skal Kamma teste seg mot Odd, Hønefoss og FFK før de serieåpner hjemme mot Hødd 6. april.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke