16. jun
HVA SKJER?: Vegard Skogheim har denne sesongen levert HamKams beste resultat siden 2007. Kontrakten hans går ut etter neste sesong.Trond Lillebo
 
Skogheim må vente i uvisshet
Vegard Skogheim (47) har levert HamKams beste resultat siden 2007. Om han trener HamKam etter neste sesong, er foreløpig uvisst.

Publisert: 20.nov.2013 04:13
Oppdatert: -

Så langt har ikke HamKam-ledelsen gått i forhandlinger med Vegard Skogheim om kontraktsforlengelse etter 2014. Det er heller ikke gitt at det vil bli tatt noen avgjørelsen om hvem som skal lede HamKams A-lag fra 2015 før neste års sesong starter.
- Vi forholder oss til den avtalen vi har med Vegard, sier styreleder Morten Kristiansen.
- Nå skal vi først evaluere årets sesong, og da snakker vi om alt i klubben; styret, administrasjonen, spillere, trenere, arrangementsbiten. Alt skal evalueres, og dette er vi trolig ferdig med medio desember.

Utgående kontrakt

Morten Kristiansen ser ingen betenkeligheter med å kjøre i gang en ny sesong med en trener på utgående kontrakt.
- Vegard er veldig proff og vet hvordan dette fungerer i fotball.
- Vil det være avklart før neste års serie sparkes i gang?
- Ikke nødvendigvis, men jeg er opptatt av langsiktighet. Dette er en vurdering vi også vil gjøre sammen med Vegard selv, forteller Kristiansen og legger til at Skogheim har levert de beste resultatene i HamKam siden 2007.
- Han har levert det som var målet vårt, og det kan vi ikke være misfornøyd med. Vegard er en god mann, avslutter HamKams styreleder.
Heller ikke Vegard Skogheim ser det som presserende å få avklart framtiden sin i HamKam akkurat nå.
- Ønsker du fortsette i HamKam også etter 2014-sesongen?
- Jeg vil fortsette som fotballtrener, så får HamKam komme med en forespørsel hvis de er interessert.
- Er det et ønske å få muligheten til å forlenge kontraktsperioden allerede nå?
- Det har jeg ikke tenkt på en gang. Nå er jeg mest opptatt av å skaffe HamKam et slagkraftig lag til neste sesong. Jeg har ikke tenkt på meg selv. Men jeg har ingen tanker om å være noe annet enn fotballtrener, og en vet aldri hva som skjer i denne bransjen. Jeg er veldig godt fornøyd med CV'n min i Kongsvinger og HamKam. I klubber med små ressurser har jeg to opprykk og to kvalifiseringsspill. Det ble et nedrykk i 2009, men da gikk alt til helvete i klubben, sier Skogheim.
Han var med som Erlandsens assistent fra 2007, men tok over midt i sesongen i 2009.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke