18. jun
AKTUELL FOR SOGNDAL: Christophe Psyché reiser til Sogndal i dag for å prøvespille der. Foto: Fredrik HUBRED HAGEN
 
Sogndal tester Psyché
Flere av HamKams best betalte spillere nærmer seg kontrakter med nye klubber.

Publisert: 14.jul.2014 06:21
Oppdatert: 14.jul.2014 09:25

Allerede i dag reiser Christophe Psyché til Sogndal for å prøvespille der i noen dager. HamKam-stopperen ser på det som en strålende mulighet til å få kontrakt med en klubb på høyeste nivå i Norge.

- Det hadde vært fint å spille i Tippeligaen. Jeg er blitt kontaktet av assistenttreneren til Sogndal. Og de ønsket å se meg på trening der. Jeg tror det kan være en god mulighet for meg å få kontrakt der, sier Psyché til HA-sporten.

HamKam har selvsagt ingen motforestillinger mot at Psyché drar til Sogndal nå slik situasjonen er i klubben. Der ønsker de bare å spare mest mulig av lønnsutgiftene nå.

- Det kan være en god løsning både for HamKam og meg at jeg drar til Sogndal nå, sier Psyché.

Gundersen til FFK?

Ellers meldte Tore Andreas Gundersen på sin Facebook-side lørdag at han spiller sin siste kamp for HamKam nå mot Ull/Kisa søndag.

- Jeg har hatt tett dialog med HamKam og de har spurt om jeg vil dra til en annen klubb. Nå har jeg flere muligheter som jeg skal tenke over, sier Gundersen.

Nei til KIL

HA-sporten vet at Gundersen har sagt nei til både Kongsvinger og Brumunddal. Av de 2. divisjonsklubbene som har kontaktet HamKam-spissen, er det bare Nybergsund som fortsatt er blant alternativene han vurderer.

Men Sundet får sterk konkurranse i å signere Gundersen. For etter det HA-sporten forstår er HamKam-spissen aktuell for både Hønefoss og Fredrikstad.

Selv om Hønefoss også har hatt en dårlig første halvdel av sesongen, har de fortsatt økonomiske muskler til å gjøre et forsøk på å klatre oppover på tabellen.

Fredrikstad ligger på 6. plass og er for alvor med i både kampen om kvalikplass og direkte opprykk. Problemet deres er at de scorer for få mål. Der snakkes det om at de trenger en type som kan imot ballen og holde på den slik at laget kan komme etter og skape mer trykk.

Ellers er det ventet at Aziz Idris vil få tilbud fra klubber både i eliteserien og 1. divisjon, men foreløpig har han holdt kortene tett til brystet.

På Jessheim snakkes det mye om hva som skal til for at Ull/Kisa skal berge plassen. Der er det nevnt at de trenger fire forsterkninger, og blant dem som står på listen deres over aktuelle spillere, skal både John Anders Rise og Victor Adebahr være.

Adebahr skal også være interessant for noen svenske klubber.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke