17. jun
Joachim Sørum er skadd igjen. Erlandsen forklarer alle skadene i laget med kunstgresstreningen på Børstad.
 
Sørum skadd igjen
Her sitter Joachim Sørum (29). Skadd igjen. I går tråkket han over på Børstad og risikerer å måtte stå over mot Lyn søndag. - Underlaget har skylda. Jeg har seks av ti forsvarere skadd, sukker Arne Erlandsen.

Publisert: 11.apr.2008 08:41
Oppdatert: -

HAMAR: «Jokke» Sørum var ute lenge i 2005 etter kollisjonen med Glenn Ståhl på Lerkendal. Han var skadd nesten hele 2007-sesongen. Han vet hva det vil si å sitte og se på. Søndag var han endelig tilbake mot Viking og klarte seg bra.

I går tråkket han over på Børstad.

Optimister
Hamkams fysioterapeut Hans Noet er optimist: - Jeg tror at han kan bli klar igjen til Lyn-kampen.
- Jeg er enig med ham. Sånne skader har jeg pådratt meg før og blitt fort klar. Jeg er nok med igjen lørdag, sier Joachim Sørum.
- Det tviler jeg på, sier Arne Erlandsen, som mener at skifte av underlag er en av årsakene til at 11 av 26 spillere ikke trente på Børstad i går:
- Seks av de ti er forsvarere, sier Erlandsen, som helst ikke ønsker å rokere altfor mye foran Lyn-kampen. Men hvis Sørum ikke kan spille, må HamKam-treneren improvisere.

Manglet
I går var forsvarsspillerne Steve Cooreman, Knut Henry Haraldsen, Håkan Malmstöm, Pål Strand, Tom Kristoffersen og Joachim Sørum på skadelisten. Heller ikke Svein Inge Haagenrud, Marius Gullerud, Vegar Bjerke, Olivier Karekezi (i begravelse) eller Oluwasegun Abiodun trente på Børstad.
Arne Erlandsen er ikke i tvil om hvorfor en tredjedel av stallen hans er skadd:

Hard og tørr
- Børstad begynner å bli slitt og er i tillegg hard og tørr. Vi hadde ingen skader da vi kom hjem fra den siste treningsleiren i Tyrkia. Plutselig var skadelisten lang. Skifte av underlag er årsaken, sukker Erlandsen.
- Hvilket alternativ har du?
- Ingen. Vi må bare trene her og trene bra. Vi vet at det vil smelle litt. Da er det bra at vi har stor stall, sier Erlandsen, som uansett må forandre på laget som slo Viking 3-2.

Gullerud skadd igjen
Målscorer Olivier Karekezi er uaktuell grunnet begravelse i Rwanda. I går meldte Joachim Sørum seg på skadelisten, som teller ti mann.
Marius Gullerud var på veg tilbake, men pådro seg en strekk like før treningsslutt onsdag.
Kunstgras er ikke det beste for Abioduns kne. Derfor trente han alternativt på Espern under Hans Noets ledelse i går.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke