16. jun
GODE RÅD: Med åtte år i LSK-drakta, kjenner Pål Strand Lillestrøm bedre enn de fleste.
 
Strand om LSK
Med åtte år i LSK-drakta, kjenner Pål Strand Lillestrøm bedre enn de fleste. Den kjennskapen skal han bruke til å sørge for grønnhvit suksess på Åråsen. Følg kampen live her

Publisert: 25.mai.2008 15:17
Oppdatert: -

HAMAR: I vinter ble Pål Strand satt ut i kulden av LSK-ledelsen. For å få spilletid på høyt nivå, måtte han bytte klubb.
Og det ble HamKam.

Ingen hemmelighet
Fra gammelt av har Lillestrøm spilt en meget markant fotball. Etter at Tom Nordlie tok over klubben i 2007, har de likevel gått over til 4-3-3.
Men prinsippet er det samme:
Lillestrøm er beinharde, og tråkker til i duellene.
Det mener Pål Strand kan være en fordel for HamKam.
– Vi (HamKam) er et godt duellag, og en slik kamp passer oss bra. Det blir en særdeles viktig kamp for begge lag, men jeg har trua på at vi vinner, sier Strand til HAs nettavis.

Den tidligere kanarifuglen har vært ute med lyskeproblemer helt siden han kom til Hamar. Det har medført mye egentrening, men foran bunnoppgjøret på Åråsen, har han fått en annen rolle.
– Jeg kjenner Lillestrøms spillestil, og jeg har bidratt med mye i forhold til det. Likevel er det ingen hemmelighet hvordan de spiller fotball, fortsetter HamKam-spilleren med 335 kamper for Skedsmo-laget. 

Slitne
Det har blitt spekulert mye rundt Tom Nordlies ledelse av Lillestrøm i årets sesongoppkjøring. Strand var med på store deler av den, og kan bekrefte at det er hardt å være Lillestrøm-spiller.
– Tom kjører spillerne hardt, og noen kanskje for hardt. Jeg pratet med Bjørn Helge Riise for ikke lenge siden, og han var frustrert over å ha blitt kjørt hardt mens han var skadet, sier Strand.

Bjørn Helge Riise er ikke klar til kveldens bunnoppgjør. Det betyr, som tidligere skrevet, at Lillestrøm sannsynligvis spiller med to spisser, og en venstreving. Det gir HamKam gode muligheter på høyresiden.
– Güven kan få et eldorado. Det vil bli mye plass for ham å boltre seg på, og der er han god, forklarer Strand, som vet hvordan HamKam skal slå LSK:

– Det er viktig å ha konstant press på ballfører, slik at ikke LSK får satt opp indreløperne sine. Dessuten tror jeg det er smart av Arne å velge Abiodun på topp. Det er mann som kan avgjøre jevne kamper, og dette tror jeg blir en jevn kamp.

 

 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke