16. jun
UT PÅ TUR: Lars Tjærnås skal se mange 2. divisjonskamper denne uka.
 
Systematiserer speidernett
I helga var HamKams skadde keeper Svein Inge Haagenrud på en 2. divisjonskamp for å sjekke en bestemt spiller. Haagenrud er en av flere som inngår i HamKams speidernett

Publisert: 08.mai.2008 13:24
Oppdatert: -
HAMAR: - Vi prøver alltid å være oppdatert på spillermarkedet. Vi følger med kontinuerlig, sier HamKam-trener Arne Erlandsen.

- Nå systematiserer vi det hele, sier sportssjef Lars Tjærnås, som styrer et speidernett bestående av:
* Svein Inge Haagenrud.
* Lars Peder Hellerud (dekker Akershus og Buskerud).
* Kai Åkerstrøm (Buskerud, vestfold).
* Jørgen Tjærnås, Lars Tjærnås' sønn (Trondheim).

Trenerutdannet
- Alle de tre siste er trenerutdannet, eller fungerer som trenere og er altså med i vårt speidernett i Norge, som skal dekke 1. - 2. og 3. divisjon. I Sverige får vi hjelp av Canal +-eksperten Jens Fjällström. I helga var Svein Inge Haagenrud og sjekket ut et konkret tips i en 2. divisjonsklubb.
- Var det verdt tipset?
- Nesten uansett er det verdt det. I verste fall kan vi sjekke spilleren vekk, sier Tjærnås, som tror at det finnes mange ukjente, uslipte diamanter der ute:

Travel uke
- Ja, jeg gjør det. Ta Moldes Vegard Forren, for eksempel. Det var ikke mange som hadde hørt om ham før han debuterte for Molde. Nå er han U-landslagsspiller.
Sjøl får Tjærnås ei travel uke:
- Jeg har tenkt å se 2. divisjonskamper torsdag, torsdag og lørdag.
- Vi har ingen umiddelbare planer om å sikre oss nye spillere. Det er den stallen vi har, som skal prestere, sier Arne Erlandsen.
PS: Overgangsvinduet åpner 1. august.

.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke