17. jun
 
Testes for andre gang
Kenneth Di Vita Jensen (23) prøvespilte for HamKam tidligere i vinter. Nå skal han være med til La Manga med Kamma.

Publisert: 25.feb.2014 04:12
Oppdatert: -

Både Truls Jevne Hagen og Kristoffer Hagen venter på operasjoner og er ikke med til La Manga.
Før helga ble det klart at Ulrik Balstad, Elverum, blir med som vikar for Jevne Hagen. Kenneth Di Vita Jensen blir hentet inn som sistemann i HamKam-troppen til ei treningsuke i Spania.
- Kenneth testet vi mot Ull/Kisa tidligere i vinter, og nå får vi sjansen til å se ham ei hel uke, forteller HamKam-trener Vegard Skogheim.

Kant og spiss

23-åringen spilte totalt 15 kampere for Hønefoss i eliteserien i 2013, sju av disse fra start.
- Kenneth kan spille både kant og spiss, og mot Ull/Kisa forsøkte vi ham som spiss, sier Skogheim, som forteller at Di Vita Jensen ennå ikke har funnet seg en ny klubb.
- Han jobber for å sikre seg kontrakt med en klubb, sier Skogheim, som ikke vil kommentere hvor aktuelt det er å hente den tidligere Hønefoss-spilleren.
Di Vita Jensen var utlånt fra Hønefoss til Ull/Kisa siste halvdel av 2012-sesongen, før han returnerte til klubben på Ringerike forrige sesong.
- Han var litt rusten forrige gang vi testet ham, men nå får vi mer tid sammen, forteller Skogheim.

Kun én trening per dag

HamKam reiser til La Manga på torsdag, og i løpet av den uka laget er i Spania, kommer Skogheim ikke til å trene flere fotballøkter enn hva laget gjør i ei normal treningsuke.
- Det blir ei fotballøkt per dag. I tillegg kommer vi til å legge inn noen økter med styrke, forteller Skogheim, som er i ferd med å planlegge treningsleiren.

La Manga-troppen

- 20 spillere er med til Spania, tre trenere og fire ledere, sier Skogheim som reiser med disse spillerne:
Emil Holst og Lars Øvernes (keepere), Torgeir Strand Osmo, Håkon Aalmen, Christophe Psyché, Pekka Lagerblom, Espen Fjeld, Ulrik Balstad og John Anders Rise (forsvarsspillere), Aziz Idris, Viktor Adebahr, Fredrik Sjølstad, Emil Sildnes, Christian Wirstad, Magnus Sylling Olsen, Henrik Lehne Olsen, Tore Andreas Gundersen, Kristian Eriksen, Daniel Bekkevold og Kenneth Di Vita Jensen (midtbanespillere/angrepsspillere).
HamKam møter Vålerenga (1. mars) og Stabæk (5. mars).
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke