17. jun
Spilletid: Thomas Lehne Olsen sliter med å få spilletid i Strømsgodset. Denne uka har spissen trent med HamKam. I dagens Corner kan du selv høre hva Finn Paulsen sier om saken og trekke dine egne slutninger.
 
Thomas ønsket i Kamma
Mens Strømsgodsets beste menn i går spilte E-cup i Tsjekkia, trente Thomas Lehne Olsen (22) med tidligere lagkamerater i HamKam.

Publisert: 02.aug.2013 04:13
Oppdatert: -

- I stedet for å trene med juniorlaget til Godset bad jeg om å få reise hjem til Moelv og trene med HamKam et par dager. Det er ikke snakk om noe annet, sier en lite snakkesalig Thomas Lehne Olsen.
Etter hva HA-sporten erfarer kan HamKam være interessert i å låne spissen siste halvdel av sesongen, uten at spissen vil kommentere akkurat det.

Lite spilletid

- Jeg ønsker kun å spille fotball, smiler Lehne Olsen etter å ha banket inn en rekke mål på Kammas avslutningstrening på Briskeby i går.
Og nettopp spilletid er hva modølen savner. Ganske nylig kom Ola Kamara tilbake til Drammen-klubben og kampen om en plass på laget gikk fra tøff til ekstremt tøff for Lehne Olsen.
- Vi er ni spisser som konkurrerer om tre plasser på laget, forteller spilleren som har fått noen få sjanser i både seriespill og E-cup, men som ikke har klart å spille seg til en fast plass hos topplaget i eliteserien.

Scorer kun i 2. divisjon

Thomas hadde 11 scoringer og 15 målgivende pasninger for HamKam i 1. divisjon forrige sesong. Så langt denne sesongen har han til gode å score mål for bestelaget til Godset.
- Jeg har spilt sju-åtte kamper for 2. divisjonslaget og scoret omtrent like mange mål, sier Lehne Olsen som etter planen skal reise tilbake til Drammen i dag.
HamKam-trener Vegard Skogheim er heller ikke veldig interessert i å snakke om en mulig Hamar-retur for sin tidligere elev.

Kun på besøk

- Thomas er her for å trene et par dager mens Strømsgodset er i Tsjekkia, slår Skogheim fast og legger til at HamKam ikke har penger til å hente hjem Lehne Olsen.
- Jeg skjønner at det blir spekulasjoner siden Thomas trener med oss og at overgangsvinduet snart lukkes, men det har ikke vært kontakt mellom klubbene, forsikrer Skogheim.
En eventuell retur til HamKam vil være gode nyheter for Hamar-laget. Spissene Tore Andreas Gundersen og Erik Tønne har begge hatt en variabel første del av sesongen. En spillesugen Lehne Olsen vil kunne gi både laget og spisskolleger et nødvendig løft i siste halvdel av sesongen.
Lørdag skal HamKam møte Stabæk på naturgresset på Nadderud.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke