18. jun
PÅ SAMLING: Thorbjørn Kristiansen (t.h.) og Sondre Stener.
 
To HamKam-spillere på landslagssamling

Publisert: 12.mar.2019 15:07
Oppdatert: 12.mar.2019 15:13

G14-gutta Sondre Stener og Thorbjørn Kristiansen fra HamKam skal på talentleir i Sarpsborg.

Fra 24. til 27. mars er gutter i alderen 14 og 15 år samlet i Sarpsborg under Equinor Talentleir. Nå er troppene altså klare.

- Som med jentene så er dette første gangen spillerne født i 2005 er inne på et nasjonalt tiltak, så ekstra gratulerer til dem. 2004-gutta opplever for første gang å bli plassert i en tropp som enten heter landslag eller skyggelandslag. Det er et signal om at ting begynner å spisse seg til. Første offisielle landskamper for kullet er bare noen uker unna, og vi begynner å forberede inn mot det, sier fagansvarlig for landslagsskolen, Håkon Grøttland til fotball.no.

- Målet med samlingen er først og fremst å gi spillerne inspirasjon og referanser som gjør at de forhåpentligvis jobber enda bedre i hverdagen. Temaet for denne samlingen vil i all hovedsak være forsvarsspill, sier Grøttland.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke