17. jun
SKADD: Håkan Malmstrøm er ute med skade, og det har åpnet for konkurranse på høyrebacken.
 
Tyder på Sørum som høyreback
Etter treningen til HamKam lørdag kan mye tyde på at Joachim Sørum spiller høyreback mot Lillestrøm i dag. Her kan du følge HamKam live fra 18.00 søndag kveld.

Publisert: 25.mai.2008 10:02
Oppdatert: -
HAMAR: Et usikkerhetsmoment foran kampen Lillestrøm-HamKam søndag ettermiddag er hvem som skal fylle høyreback-rollen. I og med at Håkan Malmstrøm er ute med skade, står det mellom Truls Jevne Hagen og Joachim Sørum. På formasjonstreningen lørdag, var det Sørum som spilte i posisjonen. Det tyder på at det er han som starter mot Lillestrøm søndag. HA-sporten tror Lillestrøm spiller med en bred, og to i tette på topp. Jon Mitdun Lie vil ligge til venstre, mens Olivier Occean og Arild Sundgodt kommer til å ligge foran mål.
 
– Det passer Sørum godt, og det er nok derfor Arne (Erlandsen) velger ham på høyrebacken, sier Pål Strand.
 
Laget på formasjonstreningen:
Ivar Rønningen – Joachim Sørum, Juha Pasoja, Arnar Førsund, Vegar Bjerke – Adem Güven, Markus Ringberg, Marius Gullerud, John Anders Rise – Olivier Karekezi, Oluwasegun Abiodun.
 
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke