18. jun
LIKER HAMKAM: Eirik Bakke håper HamKam gjør det bra og at både de og Sogndal kommer seg opp i Eliteserien igjen. FOTO: RUNE STEEN HANSEN
 
Vil ha HamKam opp i Eliteserien
Eirik Bakke håper HamKam lykkes i 1. divisjon.

Publisert: 18.mar.2018 20:51
Oppdatert: 18.mar.2018 21:02

– HamKam er et solid lag og har en tydelig måte å spille på. Nå vant vi, men når HamKam får i gang Petter (Vaagan Moen) på dødballer så blir det bra. Han er en fantastisk spiller. Jeg prøvde å lokke ham til Sogndal, men det gikk ikke, sier Sogndal-trener Eirik Bakke etter at lagets hans slo HamKam 2–1.

– Det er viktig å få HamKam tilbake i toppen av norsk fotball. Jeg har savnet dem der. De hører hjemme i toppen. På sikt bør både HamKam og Sogndal spille i Eliteserien, sier Bakke, som uoppfordret kommer med litt ros.

– De har en spennende spiller i Markus Solbakken. De må tørre å bruke han. Han må få gjøre noen feil, men han blir bra, sier Bakke.

Og der får Bakke støtte fra Kenneth Dokken. Den tidligere HamKam-spilleren er nå trener for Notodden og så HamKams kamp mot Sogndal.

– Det er moro å se Markus Solbakken. Jeg tror han blir god, men la han gjerne få ballen enda mer, smiler Dokken.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke