15. jun
KLAR: Dag-Morten Wehn håper de kan ta nok en seier borte mot Storhamar søndag.
 
– Nei, det er vi som er storebror, sier Wehn
Lillehammers Dag-Morten Wehn håper laget kan gjenta suksessen de hadde sist de besøkte Storhamar, og han mener Lillehammer er «storebror» rundt Mjøsa.

Publisert: 20.nov.2016 12:58
Oppdatert: 20.nov.2016 13:14

– Fra jeg var liten har jeg vært vant til å slå Storhamar. Vi tapte ikke mange kamper mot dem på juniornivå. Så i mine øyne har Lillehammer bestandig vært storebror, forteller Wehn smilende.

Han gleder seg stort til søndagens mjøsderby, en kamp som betyr litt ekstra for Lillehammer.

– Det er litt ekstra artig. Spesielt synes jeg det er veldig artig på Hamar. Det er mye folk der, bra trykk fra tribunen. Men med så mye folk kunne det vært enda mer, men det er en veldig stor hall. Hvis man skal være misunnelig på noe på Hamar, så er det engasjementet og trykket rundt laget. Det er ingen i nærheten av i Norge, forteller Wehn.

– Det er ekstra artig, spesielt for de fra Lillehammer å slå Storhamar borte. Du får det ikke så mye bedre i seriesammenheng, fortsetter han.

Wehn tror de kommer til å få det vesentlig tøffere enn i 4-1-seieren sist de besøkte Hamar.

– De har tatt seg sammen ordentlig i det siste. De er vel litt «back in business». Det blir en helt annen inngang til denne kampen enn forrige gang. Da kom vi fra en flyperiode, mens dem kom fra det motsatte, sier han.

Selv om Lillehammer ligger ni poeng foran Storhamar, vil han ikke si at gjestene er favoritter.

– Jeg vil legge presset på Storhamar. De gikk ut litt høyere enn oss, og de har gjort det bra i det siste og bør vel fortsette å plukke poeng. Det er en åpen match.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke