16. jun
VIL HA MER AV DETTE: Martin Gran var tøff foran mål da han satte inn 1-2. Trenerne vil gjerne se mer av dette.FOTO: Fredrik Olastuen
 
– Vi må bli mye tøffere
I ishockey gjør det ofte vondt å score mål. Både Sjur Robert Nilsen og Pål Johnsen savner at flere gjør drittjobben foran motstandernes keeper.

Publisert: 30.des.2016 23:28
Oppdatert: 31.des.2016 00:47

Hovedtrener Sjur Robert Nilsen vil ha mindre spill rundt motstandernes mål. Han vil ha pucken på mål og spillere som dekker og forstyrrer keeperen.

– Det blir noen blåmerker og det gjør litt vondt foran der, men vi må bli mye tøffere. Akkurat nå scorer vi for få mål, dessverre, sier Sjur Robert Nilsen, og fortsetter:

– Flere må gjøre drittjobben.

Assistenttrener Pål Johnsen er enig.

– Vi må være der det skjer, der det avgjøres. Vi må inn foran mål oftere. Det er litt dårlig flyt og litt for dårlig timing akkurat nå, dessverre. I tillegg synes jeg vi går for lite på skøyter, sier Johnsen.

Vil ha bedre fokus

Begge trenerne forteller at nivået på treningene ikke har vært der de ønsker det skal være etter oppholdet.

– Det er på treningene vi blir bedre, og det er der vi skal utvikle oss. Der må vi stramme opp litt. Det er på trening det starter, sier Sjur Robert Nilsen, og fortsetter:

– Jeg har savnet litt fokus. Det må vi gjøre noe med, og det er alle sitt ansvar. Det du gjør på trening tar du med deg inn i kamp, sier Nilsen.

Assistenttrener Pål Johnsen er enig.

– Jeg synes det har vært litt for dårlige treninger. Der har alle et ansvar, og det er vi trenere som har hovedansvaret. Jeg har savnet litt fokus, sier Pål Johnsen.

Dårlig midtperiode

Det ble en litt rotete 1. periode. Storhamar slet med å komme samlet gjennom midtssonen, det ble for tilfeldig. Alexander Reichenberg og Joakim Jensen hadde store muligheter. Reichenberg ble hektet opp da han skulle skyte, men dommerne mente noe annet.

Da bortelaget tok ledelsen luktet det offside i målgården lang veg, men målet ble godkjent.

I midtperioden hanglet hjemmelaget. Det var dårlig rytme, slurvete pasninger og for dårlige avslutninger. Lyspunktet i perioden var målet til Martin Gran. Han var iskald alene med Bengtsberg: 1-2.

Alexander Reichenberg ordnet 2-2.

I sudden death vasket hjemmelaget fram tre kjempestore sjanser uten å lykkes. Effektiviteten var for dårlig igjen.

Lillehammer vant etter straffeslagkonkurranse.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke