17. jun
KLUBBJAKT: Erik de la Rose.
 
Erik de la Rose har ingen konkrete tilbud ennå
Erik de la Rose er i dialog med svenske klubber, og klubber utenfor Skandinavia.

Publisert: 30.mar.2017 13:42
Oppdatert: 30.mar.2017 13:45

Han vil ikke ut med hvilke klubber det er snakk om.

– Jeg har ingen konkrete tilbud nå. Jeg har vært i dialog med svenske klubber, og noen klubber utenfor Skandinavia. Flere ligaer er ikke ferdigspilt ennå. Det er ikke noe stress for meg. Jeg skal ha is i magen, sier Erik de la Rose.

Arvika-gutten hadde i utgangspunktet kontrakt videre med Storhamar, men har benyttet seg av en klausul. Det er den samme klausulen som Linus Johansson benyttet da han gikk fra Storhamar til Mora.

– Motivasjonen min er å spille i en bedre liga, utvikle meg som hockeyspiller, og ta et steg i karrieren. Derfor benyttet jeg meg av klausulen, sier de la Rose, og legger til:

– Det skal mye til for at det blir fortsatt spill i Storhamar, sier Erik de la Rose, som vil takke Storhamar for tre fine sesonger i gult og blått.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke