17. jun
Avgjørende: Brett Cameron setter inn den avgjørende straffen.
Foto: Fredrik Olastuen
 
Johnsen mener Storhamar sløste med sjansene
(Storhamar-Lillehammer 2-3 etter straffer) Storhamar gikk på nok et surt tap mot rivalene fra Lillehammer, denne gangen på straffer. Pål Johnsen var ikke fornøyd med det hjemmelaget presterte.

Publisert: 30.des.2016 21:39
Oppdatert: 30.des.2016 23:06

Storhamar tapte begge romjulskampene mot Lillehammer, begge etter forlengelse. 

Pål Johnsen var skuffet etter kampen. 

- Dette var veldig surt og irriterende. Vi spiller OK, men effektiviteten er for dårlig. Vi spiller for mye rundt, vi må være der det skjer. Vi sliter i den siste tredjedelen. Det er for dårlig flyt, vi mangler timing og går for lite på skøyter. Tredjerekka var den beste for oss i dag, forteller assistenttrener Pål Johnsen.

En annen som var misfornøyd, var back Mikkel Søgaard.

- Vi skaper nok sjanser til å vinne. Jeg synes vi har vært best i begge kampene, så det er surt å sitte igjen med kun to poeng. Nå er jeg veldig skuffet, forteller Søgaard etter kampen.

Scoringer fra Dag Morten Wehn og Joachim Fridtjov Jensen gjorde at Lillehammer ledet 2-0 i andre periode, men da våknet Storhamar. Martin Gran og Alexander Reichenberg fikset 2-2, og det var klart for sudden death.

Etter undertall både i slutten av ordinær tid, og i starten av sudden death, våknet Storhamar virkelig i 3 mot 3. Martin Rønnild og Joonas Rönnberg hadde enorme sjanser til å sette spikeren i Lillehammer-kista, men pucken ville ikke inn. Det gikk da til straffer.

David Morley og Brett Cameron var sikre og scorte for Lillehammer, mens Mikael Zettergren og Jørgen Langdalen bommet for Storhamar. Bortelaget kunne da ta med seg to poeng hjem for andre kamp på rad. 

Det var 6039 tilskuere i CC Amfi, noe som utrolig imponerende.

Storhamar er fortsatt nummer fem på tabellen, nå med 45 poeng. Lillehammer er nummer fire med 49 poeng.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke