16. jun
NI LAG: Her scorer Patrick Thoresen mot Kongsvinger. Nå har Kongsvinger takket nei til plassen de fikk tilbud om i eliteserien.
Foto: Fredrik Olastuen
 
Kongsvinger takket nei
Kongsvinger Knights fikk tilbud om plass i eliteserien i ishockey, men hedmarkingene har takket nei. Dermed blir det ni lag i eliteserien i ishockey kommende sesong.

Publisert: 15.jun.2018 09:34
Oppdatert: 15.jun.2018 09:35

Etter at Lørenskog ikke fikk lisens, takket først Narvik nei til plass i toppdivisjonen. Nå har også Kongsvinger avslått invitasjonen. Det bekrefter styreleder i Kongsvinger, Stian Aleksandersen, overfor  Glåmdalen.

Beslutningen ble tatt på et styremøte torsdag kveld. Kongsvinger måtte få inn minst en million kroner i løpet av uka, men svaret ble nei.

Dermed blir det 1. divisjonsspill for ishockeyklubben fra Kongsvinger neste år. Eliteserien ser dermed ut til bare å inneholde ni klubber.

– Kongsvinger Knights Elite har i dag meddelt NIHF at de takker nei til deltakelse i Get-ligaen. Get-ligaen vil dermed sesongen 2018/19 bli spilt med 9 lag. NTH og NIHF kommer nærmere tilbake med foreslått serieoppsett, heter det i en Tweet fra Norges Ishockeyforbund.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke