17. jun
Nominert: Fredrik Söderström. FOTO: Fredrik Olastuen.
 
Storhamar nominert til to priser
Storhamars triumfferd mot NM-gull har heller ikke gått upåaktet hen i resten av Europa. Nå er Fredrik Söderström og Storhamar Hockey nominert til prisen for henholdsvis årets trener og årets lag i Europa.

Publisert: 09.mai.2018 16:16
Oppdatert: 09.mai.2018 16:25

Alliance of European Hockey Clubs offentliggjorde i dag nominasjonene til en rekke prestisjetunge priser i europeisk hockeysammenheng.

Både Storhamar som klubb og Fredrik Söderström er blant de nominerte.

Storhamar Hockey er nominert i kåringen av årets lag i Europa, etter at de gjorde slutt på Stavangers seksårige dominans og tok sitt første trofé på 10 år.

Fredrik Söderström er nominert til prisen som årets trener. Alliance of European Hockey Clubs begrunner nominasjonen med at han evnet å gjøre tittelkandidater til dobbeltvinnere i sin aller første sesong som trener.

Alliance of European Hockey Clubs, som står bak kåringen, er en europeisk organisasjon med 81 klubber i 13 land som medlemmer.

Det er nå mulig å gå inn på organisasjonens hjemmeside for å avlegge sin stemme. Vinnerne vil offentliggjøres den 12. juni.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke