16. jun
 
Storhamar supporterunion med storseier i supporterkampen
(Storhamar supporterunion (SSU) - Patriota Lillehammer 13-2) Tribuna i gamlehallen var stappfull da Storhamar supporterunion tok en storseier mot Patriota fra Lillehammer under supporterkampen. En perfekt oppladning før det virkelig braket løs i CC Amfi imellom Storhamar og Lillehammer.

Publisert: 30.des.2016 17:54
Oppdatert: 30.des.2016 21:13

SSU fikk en drømmestart på kampen, da Simen Gustu Johansen satte inn 1-0 allerede etter 22 sekunder. Joachim Mangerud økte ledelsen til 2-0, før Patriota reduserte like etterpå. Da satte SSU fart, og scoringer fra Andreas Aspeli, Morten Berglund, Axel Lund og Pelle Tysteng gjorde at SSU gikk til pause med 6-1. 

Etter pause fortsatte de blåkledde supporterne fra Hamar. Aspeli økte til 7-1, før Patriota satte inn sitt andre og siste mål for kvelden. 

Andreas Aspeli, Kjetil Emilsen Larsen, Martin Gutu Johansen, Morten Berglund, Pelle Tysteng og Axel Lund fastsatte resultatet til 13-2 for Storhamar Supporterunion. 

Kaptein og mannen med gullhjelmen Stian Bekkelund fra SSU var storfornøyd med kampen. 

- Dette var noe vi har planlagt helt siden i høst, da det var turnering der før seriestart. Vi fremmet idèen. Patriota tente veldig på den. Nå har vi jobbet med den i hele høst, og jeg synes dette var en suksess, og resultatet var jo strålende. 

Han synes engasjementet rundt kampen var enormt.

- Det var et helt vanvittig engasjement rundt kampen, med masse tilskuere. Jeg tror det nesten var flere eller like mange som på Storhamar 2-kampen mot Tønsberg. 

- Forhåpentligvis kan vi gjenta dette hvis det blir romjulskamper mot Lillehammer i fremtiden. Det hadde vært veldig moro med likt resultat i kampen etterpå, avslutter en strålende fornøyd Bekkelund. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke