16. jun
IKKE FORNØYD: Her snakker trenerne sammen etter kampen.
FOTO: Fredrik Olastuen
 
Freste mot Gabrielsen etter cup-exit
Betina Riegelhuth benekter at hun tok seg nær av kommentarene til Vipers-trener Kenneth Gabrielsen. Men Arne Senstad var ikke fornøyd med ham.

Publisert: 07.nov.2017 22:51
Oppdatert: 07.nov.2017 23:01

Vipers-trener Kenneth Gabrielsen var negativ i sin omtale av Betina Riegelhuth da Storhamar ble feid av banen lørdag, der han sa at bakspilleren kunne få fritt rom til å skyte, fordi hun traff på 40 prosent av skuddene hun tok.

gode fra start

Det har fått Storhamar-leiren til å koke, noe som ble brukt som en inngang til kampen.

- Han trenger ikke å prate slik om enkeltspillerne våre. Han har bra nok lag til å la være, sier Senstad.

Gabrielsen innrømmer at han har stor respekt for  bakspilleren.

- Betina er en enormt god skytter, og hun har en x-factor, men jeg har studert kampene, og hun har den prosenten, sier han.

Arne Senstad er ikke imponert over de kommentarene.

- Han reiser rundt med Norges beste lag. De er langt bedre enn alle, og da er det unødvendig å gå løs på  Betina. Vi liker å fyre opp, men jeg ønsker ikke at det skal være på den måten der, sier Senstad, som snakket lenge med ham etter kampen.

ble ikke sur

- Jeg er ikke fornøyd med kampen, og jeg prøver å bidra med andre ting en skudd. De har et godt forsvar, og da blir det vanskelig, sier Riegelhuth.

Hun tar seg ikke nær av kommentarene til treneren.

- Jeg legger ikke så mye vekt på det han sa om meg. Han kan si hva han vil, så skal jeg komme sterkere tilbake, sier hun.

roser Storhamar

Gabrielsen var spak da han ble konforntert av Senstad etter kampen, og han roste Storhamar da han snakket med HA-sporten.

- De har et godt lag, og jeg er imponert over den jobben Arne og de andre gjør her oppe. Jeg fryktet denne kampen, for jeg visste at Storhamar kom til å være veldig tente, sier Gabrielsen.

Han mener lørdagens prestasjon var sterkere.

- I dag var ikke prestasjonen så god som sist. Men vi er stødige bakover, og det var fundamentet vårt. Vi gjør jobben bakover, og vi har en tryllekunstner på siden, sier han om Sunniva Amalie Næss Andersen, sier han.

Han legger til:

- Det har vært litt prat i media, men jeg fryktet Storhamar. Det var en jevn kamp, sier han. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke