25. mai
AJER-MEDLEMMER: Bak fra venstre: Helge Larsen (trener og spiller i 1. og 2. divisjon), Tobias Nilssen Opedal (2.div og G17), Gustav Kornelius Grønvold-Odberg (3. div og G15/17), Ferdinand Tofte Vermund (3. div og G15/17).
Foran fra venstre: Noah Hyggen Frilseth (G13/15), Eirik Andre Ottersen (3. div og G15/17), Tiril Vermund (2. div damer og J16), David Johannes Serholt Jensen (3. div og G15/17).
Foto: privat
 
Sterk sesong av Ajer Innebandyklubb
Sportslig suksess og bra bredde oppsummerer sesongen for Ajer Innebandyklubb. Primus motor Thomas Vermund er fornøyd.

Publisert: 15.mai.2019 10:18
Oppdatert: 15.mai.2019 10:22

Klubben hadde i overkant av 300 aktive spillerne denne sesongen. Her kommer en oppsummering:

"A-laget for menn beholdt sin plass i 1. divisjon øst etter en spennende vårsesong. Spillende trener Helge Larsen har i løpet av sesongen gitt mange G17-spillere mulighet til å spille kamper for A-laget.

I 2. divisjon menn vant Ajer IBK serien, fire poeng foran Gjøvik. Laget har i stor grad bestått av G17-spillere som ikke har hatt egen serie i regionen i år. Ajer IBK ble også seriemestre i 3. divisjon menn, der flere 14 og 15-åringer har hatt fast plass på laget. I klassen G15 vant Ajer IBK sin regionserie uten å avgi poeng. G15-laget vant også ungdomslekene på Lillehammer.

Ajer IBK stilte for første gang damelag i 2. divisjon. Laget bestod av jenter mellom 12 og 19 år, og imponerte i sin debutsesong med andreplass i serien.

I tillegg har ulike Ajer-lag gjort det bra i større nasjonale og internasjonale turneringer i vinter. Blant annet tok G13 og G17 hver sin andreplass i Tigerscup i Drammen i mars, der mange av landets beste lag deltok. I Mölndals ungdomscup i Sverige i april tok G17 en tredjeplass etter å ha slått Pixbo, et av Sveriges beste lag, i bronsefinalen."

- Det gror godt i Ajer IBK, sier Thomas Vermund.

Han trener alle lag i barne- og ungdomsklassene og har en hånd med i det meste som skjer i Ajer IBK. Han mottok i vinter frivillighetsprisen for sitt arbeid i klubben.

- Nå tar vi oss en velfortjent pause i mai og juni før vi skal til Praha i juli for å forsvare fjorårets seire i alle tre årsklasser i «Prague Games penalty shootout competition», sier Thomas Vermund.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke