15. feb
Opprykskamp: Finn Willy Taugbøls Fart-lag har for alvor meldt seg på i opprykkskampen.Foto: Pål Jacobsen
 
Taugbøl: – Vi er i angrepsposisjon
Kun ett poeng skiller formlaget Fart og Grei på toppen av tabellen i 1. divisjon. Fart-treneren ønsker ikke å fokusere på opprykk enda, men er glad for at de nå har alt i egne hender.

Publisert: 27.aug.2018 15:04
Oppdatert: 27.aug.2018 15:09

I mandagens avis kom HA-sporten ved en feil til å skrive at serieleder Grei vant sin kamp mot Fløya. Det korrekte er at Grei tapte 3-1, noe som betyr at det nå kun er ett poeng som skiller de to topplagene.

Selv om Farts opprykksmuligheter økte betraktelig etter helgens resultater, er hovedtrener Finn Willy Taugbøl klar på at tabellen ikke betyr noe enda.

– Vi registrerer at Grei tapte og at vi nå ikke lenger trenger hjelp av andre. Det er positivt, men vi skal fortsette å ha fokus på oss selv. Jeg vet det er en kjedelig klisjé, men så enkelt er det.

Hovedtreneren gleder seg imidlertid stort over Farts positive formkurve, og understreker at det er jentene fra Øvre Vang som nå er i angrepsposisjon.

– Vi lå langt bak tidligere i sesongen og er nå i ferd med å hente dem. Sånn sett har vi en bedre formutvikling enn det Grei har hatt. Det er likevel mye som kan skje i en serieinnspurt, så nå handler det om å holde beina på jorda og vite at det kun er hard jobbing som gjelder, understreker han.

– Men det er vi som kan jakte bakfra og angripe, og det er bare positivt.

Farts forrige kamp mot Grei endte 0–0. Lagene møtes igjen i nest siste serierunde.

– Det er langt fram dit, men det er klart vi ønsker å bevise at vi kan ta dem, sier Taugbøl.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke