24. aug

OBOS er et boligbyggelag med over 330 000 medlemmer. Vi jobber for å oppfylle boligdrømmen til folk flest.

Visjonen til OBOS er å være Norges ledende boligselskap. OBOS skal være Norges mest attraktive medlemsorganisasjon og oppfylle folks boligdrøm ved å skaffe dem gode hjem. For de fleste medlemmer er det forkjøpsretten og tilgangen til et stort boligmarked, samt våre nye boligprosjekter som oppleves som den største fordelen. Vi bygger i dag i alle våre regioner.

OBOS støtter flere arenaer innenfor kultur, sport og humanitært arbeid, og er nøye på at sponsorstøtten kommer medlemmene til gode. Vi har også som mål å støtte positive miljøtiltak i medlemmenes boområder, samt bidra til positive oppvekstvilkår for barn og unge. 

I OBOS blir overskuddet igjen i virksomheten slik at formålet kan oppfylles til beste for eierne og samfunnet.

Annonsepakke består av:

OBOS Innlandet
Vangsvegen 143
2321 HAMAR

Tlf:   02333
Faks:   22 86 75 30
E-post:   innlandet@obos.no
     
Åpningstider:
Man–tors:   08.00–17.00
Fre:   08.00–15.30
(08.00–15.00
16. mai–15. sep)
AVISANNONSER
De fleste som søker ny bolig holder seg oppdatert gjennom HAs eiendomssider, men her blir boligen også eksponert for de som ikke visste at de søkte ny bolig. Her vil din bolig ha annonseplass og nå fram til alle HA-abonnenter. Blant HAs 64.000 lesere finnes det flere som er interessert i din bolig!
BOLIGBILAG
Vi synliggjør din boligannonse også for de som ikke abonnerer på HA. Gjennom et eget boligbilag blir din boligannonse synliggjort for ytterligere flere mennesker. Det betyr at du når alle på Hedmarken! Boligbilaget distribueres i 14.000 eksemplarer.

100% fornøydgaranti: Ikke solgt – HA gir deg annonsepengene tilbake
H-A.NO: Eiendom
Mange boligkjøpere bruker nettet for å søke etter sin neste drømmebolig. H-A.NO/EIENDOM er våre egne eiendomssider på nett. Her ligger alle boliger som er til salgs i regionen med bilder og beskrivelse.
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke