Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
– 24 helter i kommunestyret
– Sju partier er representert av 24 personer, som er heltene i lokaldemokratiet, mener ordføreren.

0
Publisert: 27.aug.2015 06:37
Oppdatert: 27.aug.2015 06:37

Og Aps lokallagsleder, Anne Lena Brustad Dragsten presiserer at hun er glad for mangfoldet i kommunestyret. Hun setter imidlertid ikke pris på Gina Sigstads utspill – og ordbruk.

– Det er både urimelig og utidig av deg å betegne Løten-politikken som et diktatur, sa hun klart ifra om til Sigstad etter hennes kraftsalve i går, og fortsatte:

– Løten er styrt av demokrati og et flertallsstyre. Diktatur er et veldig negativt ladet ord, og det hører ikke hjemme i Norge i det hele tatt. Og i Ap foretrekker vi å framsnakke egen politikk i stedet for å rakke ned på andres.

Ordfører Lilleøkseth mener hun har en god dialog med partienes gruppeledere, og sier det er viktig for henne at alle blir hørt. Hun presiserer hva hun mener med at de 24 i kommunestyret er helter:

– De er folk som driver med politikk på fritiden i en ellers travel hverdag.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke