hacklink
buy instagram followers
19. sep
 
(Fag)arbeideren

0
Publisert: 25.jun.2015 04:00
Oppdatert: 25.jun.2015 06:58

Arbeid til alle er Arbeiderpartiets viktigste mål. En arbeider er også gjerne en fagarbeider. Slik arbeidsmarkedet er i dag kommer man ikke gjennom «nåløyet» til arbeidsgiverne med sine søknader uten et fagbrev. Eldrebølgen sier oss at vi trenger flere hender til å produsere tjenester og produsere varer. Derfor ønsker Ap å fokusere på at statusen til (fag)Arbeideren må økes.

Det gjør vi ved å sette fokuset på temaet som første punkt. Min erfaring i livet tilsier at setter man fokus på en sak man vil endre er en del av jobben allerede gjort, men det meste og hardeste arbeidet gjenstår. Uten fokus får vi ikke de rette innspillene.

Vi i AP har satt fokus. Vi vil styrke innsatsen for å få flere i arbeid, og hjelpe dem som i dag står utenfor inn i arbeidslivet. Gjennom et tettere samarbeid mellom utdanningsinstitusjoner, næringsliv, NAV og organisasjonsliv skal vi arbeide for tiltak som kan få enda flere til å fullføre videregående opplæring. I flere Kommuner er prosjektet «Menn i helse» en kjempesuksess. Vi trenger flere stolte menn inn i omsorgsyrkene og de gjør her en kjempeinnsats, på lik linje med damer. Etterutdanning i senere del av livet og yrkeslivet mener jeg er viktig. Aleneforeldre må beholde sine inntekter fra fellesskapet for å kunne ha inntekt til å ta seg etterutdanning. Overgangsstønaden må ikke raseres.

Hedmark har tradisjonelt mange dyktige fagfolk, og vi vil satse videre på gode yrkesutdanninger. Samtidig vil vi jobbe for å ha gode tilbud innen høyere utdanning. Siktemålet med et kunnskapsløft er et mangfoldig arbeidsliv med flere kompetansebaserte arbeidsplasser, bedre tjenester for innbyggerne og en bærekraftig samfunnsutvikling.

Kandidater til fylkestinget for Arbeiderpartiet 2015

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke