16. sep
 
– Håpløst innlegg fra Truls Gihlemoen!

Publisert: 12.jul.2019 09:34
Oppdatert: 12.jul.2019 10:32

I et debattinnlegg i HA 10. juli blir vi servert noen «sannheter» om Aps gjøren og laden i Stange kommune. Servitøren heter Truls Gihlemoen. Jeg har lest mye av denne karen, men innlegget hans denne gangen er noe av det mest håpløse jeg noen gang har lest. Og jeg har lest mye i løpet av de siste 60 åra.

Han klarer, på snaue 31 linjer, å fortelle leserne at Stange Ap står for følgende: En ansvarsløs økonomistyring, skjuler et netto driftsunderskudd på 100 millioner, vil øke eiendomsskatten, svikter sitt ansvar som arbeidsgiver, tillater et sykefravær som inntar Norgestoppen og neglisjerer nødvendig vedlikehold av infrastruktur. Ikke nok med det, men Stange Ap prøver på en komisk måte å legge skylda for alt dette over på Gihlemoen og «andre». Det betyr antakeligvis Sp, H, V og KrF.

Hvor han henter alt dette fra, er for meg en gåte. Ingenting av det han snakker om finnes i det virkelige liv. Men jeg har en anelse. Frp er snart halvert, de har fått sin egen iver etter veiutbygging midt i trynet, regninga for bompasseringene lyder på 13 milliarder og bilistene rømmer fra partiet. Frp framstår i dag som keiseren i eventyret, buksene er nede og jakka mangler. De er nakne og trenger å flytte fokus for ikke å miste de siste dagers hellige i sitt eget ekkokammer. Snart, i løpet av juli/august, dukker innvandring opp på agendaen.

Han beskylder Stange Ap for å være desperate. Det er etter min oppfatning langt fra sannheten, men vi er engstelig for at tospannet Sp og Frp skal dra resten av opposisjonen med seg i et mareritt Stanges innbyggere må leve med de neste fire åra. Når vi teller opp stemmene natt til 10. september får vi håpe for Stanges innbyggeres skyld at Gihlemoen får det svaret han fortjener. En tommel ned hadde vært deilig.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke